+86-18698104196 |         sunny@fstcoldchain.com   |
Buradasınız: Ev » Bloglar » Şirket Haberleri

Bloglar

• 2023-12-29

Spiral Dondurucuların Peru'ya İhracı: Tavuk Göğsü Etini 1 ton/saatte Dondurmak için Özelleştirilmiş Çözümler
    Spiral Dondurucularımız Peru'daki Müşterilerimizin Benzersiz Gereksinimlerini Karşılayacak Şekilde Özel Üretilmiştir
  • 2023-07-13

Pulpa dondurulmuş ihracat Columbia için ilk soğuk zincir FSW300A tünel dondurucu
    Columbia'da Pulpa dondurma ihracatıyla ilgilenen işletmeler için doğru dondurma yöntemini seçmek, ürün kalitesini korumak ve maliyetleri optimize etmek açısından hayati öneme sahiptir.First Cold Chain Company, özel müşteri gereksinimlerini karşılamak üzere uygun maliyetli bir çözüm sağlayan özelleştirilmiş tünel dondurucular sunmaktadır.İşletmeler bu gelişmiş dondurma sistemlerine yatırım yaparak dondurulmuş ürünlerinin muhafazasını sağlayabilir, taşıma sırasında kalitesini koruyabilir.
  • 2021-12-27

Tünel Dondurucunun Çalışma ve Uygulama Özellikleri
    Ürün sunumuFST Tünel dondurma, olgun yapıya ve istikrarlı performansa sahip bir tür gıda hızlı dondurma cihazıdır.İletim yapısı basittir ve sevkiyat uygundur.Üretim, müşteri isteğine göre saatte 100 kg'dan saatte 3000 kg'a kadar değişmektedir.Esas olarak kullanılır
  • 2019-09-24

17 Eylül 2019'da Özbekistan'ın Taşkent Sergi Merkezi'nde ilk Kuşak ve Yol Girişimi Çin Asya Fuarı düzenlendi.Tianjin Foster Cold Chain Equipment Co., Ltd., sergiye katılmaya davet edildiği takdirde şirketin hızlı hareket eden ekipmanlarını ve soğutma ekipmanlarını sergiledi.
  • Toplam 2 sayfa Sayfaya Git
  • Gitmek